Onze partners

GRUNDFOS

GRUNDFOS is een Deense pompenfabrikant. GRUNDFOS besteedt veel aandacht aan het milieu. De ontwikkelingen van GRUNDFOS helpen ervoor te zorgen dat meer mensen over de hele wereld toegang hebben tot water, watervoorraden behouden en een positieve en blijvende invloed hebben op het aanpakken van de klimaatverandering en het behoud van de watervoorraden van de planeet.

AEG

AEG is een Duits bedrijf (gevestigd in Berlijn) dat gespecialiseerd is in elektriciteit, werktuigbouw. Fabrikant van snoerloos gereedschap, borstelloze technologie.

TIMKEN

TIMKEN is een Amerikaanse fabrikant van kegelrollagers en speciale staalsoorten.  De producten en diensten van de onderneming worden gebruikt in de sectoren vervoer, industriële uitrusting, elektronica, mijnbouw, booruitrusting, lucht- en ruimtevaart en militaire uitrusting, landbouw en energiebesparingstechnologie.

HUAWEI

Huawei is een toonaangevende wereldwijde leverancier van infocommunicatie-oplossingen die ernaar streeft het leven van mensen te verrijken door middel van communicatie. Met innovatieve, klantgerichte ontwikkelingen en een sterk partnernetwerk heeft het bedrijf uitmuntendheid bereikt in telecomnetwerken, terminaloplossingen en cloudcomputingsystemen. Het introduceert ook 5G-technologie in de landbouw, door oplossingen te ontwikkelen voor landbouwbeheer en voedselproductie

CATEPILLAR

Caterpillar is een wereldleider op het gebied van bouw- en mijnbouwapparatuur, aardgas- en dieselmotoren, alsook industriële turbines en dieselelektrische locomotieven. Zij produceert ook systemen voor warmtekrachtkoppeling, die een voordelige en milieuvriendelijke oplossing zijn voor kassen. Door tegelijkertijd warmte en elektriciteit te produceren, kunnen warmtekrachtkoppelingssystemen een brandstofrendement van meer dan 90% opleveren, vergeleken met 40-50% voor een standaardketel. De typische terugverdientijd van deze systemen is minder dan 3-4 jaar.

VIESSMANN

Viessmann is een van ’s werelds toonaangevende fabrikanten van verwarmings-, koel- en industriële systemen. Met een compleet productengamma biedt Viessmann individuele oplossingen en efficiënte systemen in het vermogensbereik van 1,5 tot 120.000 kW voor alle toepassingen en alle energiedragers.

WAWIN

WAWIN is een Nederlandse fabrikant van kunststofbuizen, hoofdzakelijk voor riolering en watervoorziening. WAWIN-buizen zijn betrouwbaar en veilig voor gebruik in ketelinstallaties, warmteleveringssystemen voor diverse gebouwen, koud- en warmwatervoorziening voor woningen, commerciële en industriële voorzieningen, in irrigatiesystemen in de landbouw alsook voor “vloerverwarming” en industriële drainage. toepassingen en alle energiedragers.

BUWATEC - WATER TECHNOLOGY

BUWATEC is wereldleider op het gebied van modulaire (water)opslagsystemen op basis van gebogen stalen golfplaten voor de opslag van alle soorten vloeistoffen.
Zij vervaardigt een breed scala van apparatuur voor het opvangen, opslaan en/of in perfecte conditie houden van water voor irrigatie, (regen)oogst, aquaponics en drainage en recycling van wateropslag.

Naast apparatuur hebben wij ook expertise ontwikkeld op het gebied van het opvangen en hergebruiken van water in gebieden met waterschaarste. Onze producten worden ook gebruikt als onderdeel van kleine waterzuiveringsinstallaties, biogasinstallaties, drinkwaterinstallaties, in de aquacultuur als kweekbassins voor vissen en voor de behandeling van gier in landbouwbedrijven.