OVER ONS

20 jaar ervaring in de bouw van serres, serres en paviljoenen.
Bij de bouw van kassen en serres wordt gebruik gemaakt van geprefabriceerde, demonteerbare en stationaire constructies. Als coating gebruiken wij de moderne fluorpolymeerfilm F-CLEAN (ETFE) van ons eigen ontwerp. Deze folie heeft een hogere lichtdoorlaatbaarheid en een hogere UV-transmissie dan glas, polyethyleen of polycarbonaat, waardoor het zonlicht volledig kan doordringen in de kweekruimte en het gebruik van pesticiden en chemische meststoffen overbodig wordt.
Wij gebruiken ook glas, polyethyleen of polycarbonaat.
Wij introduceren nieuwe verwarmings- en irrigatietechnologieën. Voor verwarming gebruiken we zonnepanelen, regenwatercollectoren en geothermische installaties. Al onze technologieën zijn milieu- en productvriendelijk. Klimaatbeheersingssystemen, energie- en irrigatiewaterbesparingssystemen, systemen voor het opvangen en opslaan van regenwater. Besturingstechnologie gebaseerd op 5G.

Ook op het bedrijf, is bezig met de invoering van verticale boerderijen, dankzij de nieuwste technologie, met verticale boerderijen, kunt u meer gewassen te krijgen op een minimale oppervlakte.